PRISER

Psykomotorisk terapi og behandling

Gratis introsamtale pr. telefon

0 kr.

Vi taler om årsagen til at du henvender dig og undersøger dine udfordringer. Udfra dette vurderer jeg om psykomotorisk terapi og behandling kan hjælpe dig.

BOOK DIN TID HER

Din første session

425 kr. (normal 875 kr.)

Din første session giver dig mulighed for at opleve, hvordan psykomotorisk terapi og behandling kan hjælpe dig. Vi laver en undersøgende behandling og sammen finde ud af hvad der giver mening at arbejde med. Derudover får du konkrete værktøjer med dig, som du kan bruge til at skabe ro i kroppen og i hovedet.

BOOK DIN TID HER

Opfølgende sessioner 60 – 90 min.

875 – 1095 kr.

Vi vil sammen sætte et mål, for hvad du gerne vil opnå med et forløb og med det får du konkrete redskaber, som du kan bruge til at regulere dit nervesystem og skabe ro både igennem samtale, behandling og øvelser.

BOOK DIN TID HER

Afspændingsbehandling med olie

Del – behandling 45 min

675 kr.

I denne afspændingsbehandling er der fokus på at gå i dybden med et område som f.eks.

  • Ryggen
  • Ben og fødder
  • Skulder og nakke

Der er fokus på dig og det område du ønsker skal have ekstra opmærksomhed på dagen. Du og din krop er med hele vejen og har tid til at komme ned i gear, finde ro og spænde af, imens du bliver masseret.

BOOK DIN TID HER

Helkrop – behandling 75 min

995 kr.

I denne afspændingsbehandling er der god tid til at du og din krop kan komme ned i gear, finde ro og spænde af, imens du bliver massere fra top til tå. 

Denne afspændingsbehandling er for dig, der vil have rigtig god tid til både at få masseret hele kroppen igennem og tid til ekstra fokus på et område undervejs.

Behandlingen afsluttes med at du pakkes ind i lagner og tæpper med tid til bare at ligge og nyde massagens effekt.

BOOK DIN TID HER

Alle priser er opdateret d. 10. september 2022.

Scroll to Top