Afspænding med olie

Afspændingsbehandling med olie

Afspændingsbehandling med olie foregår hud mod hud, som du kender den fra klassisk oliemassage – men tag ikke fejl. Afspændingsbehandling er ikke bare massage – men en psykomotorisk afspændingsbehandling, hvor du er med HELE vejen. Det skal opleves! 

Det er en blid behandlingsform, som både har træk fra de klassiske massagegreb, tyngdestræk fra den psykomotoriske behandling og bevidstgørelse af det du sanser. Den psykomotorisk afspændingsbehandling er på en gang er nærværende, nænsom og dybdegående. I denne behandling samarbejdes der med din muskulatur, så spændinger kan få mulighed for at give slip og spændingsbalancen optimeres. Når dette sker, øges blodgennemstrømningen i kroppen, og der kommer et bedre flow i kroppen med mere ilt og næring ud til din muskulatur.

Behandlingen virker afspændende og giver ro i kroppen, og det kan hjælpe nervesystemet med at genkende følelsen af ro og velvære, hvilket har en forebyggende virkning, og kan være med til at reducere f.eks.

  • Spændinger
  • Smerter
  • Søvnproblemer
  • Hovedpine

Psykomotorisk afspændingsbehandling kan kombineres med et psykomotorisk behandlingsforløb eller som et pusterum til dig i hverdagen – Et rum til at komme ned i gear og finde ro til at mærke dig selv.

Psykomotorisk afspændingsbehandling foregår hud mod hud, uden tøj på en briks og du bedes medbringe et lagen til denne behandling.

Du kan vælge mellem en delbehandling på 45 min eller en helkropsmassage på 75 min. Læs mere om dem og priserne her.

Uanset hvilken afspændingsbehandling du vælger kan have en forbyggende effekt mod spændinger, smerter og kropslig uro og fremmende for blodgennemstrømningen i kroppen.

Afspændingsbehandlingens effekt og formål

Alle mennesker kan have gavn af en afspændingsbehandling, da det kan have effekt stressreducering, smertelindring, øget blodcirkulation og give en bedre søvn. 

Mit formål med afspændingsbehandlingen er også at give dig et rum, hvor du kan slippe hverdagen for en stund, få et pusterum og finde ro til både dig og dit sind. 

I afspændingsbehandlingen arbejdes der ikke med psykiske udfordringer, men opstår der noget undervejs har jeg min psykomotoriske viden og erfaring til at gribe dig, uden at vi går dybere ind i det. Har du brug for at arbejde dybere med krop og psyke sammenhængen, henviser jeg til psykomotorisk terapi og behandling.

Scroll to Top