Anmeldelser

Anmeldelser

5 ud af 5 stjerner
Digtene beskriver eksemplarisk og poetisk den grumme oplevelse af at blive ramt af depression, …
…… vi alle kan lære meget af de fine digte. Vi kan nyde ordlegene, sætningsfinurlighederne og tankebeskrivelserne, for det er en helt kunst i sig selv, som det hele er sat op, skrevet ned og gjort tilgængeligt på og mellem linjerne, at livet skal leves, men det er ikke ordret, hvordan det skal levet. Derfor køb eller lån bogen og læs den også flere gange, for det er en nydelse for sjæl og sind.” Dinboganmelder – Anmeldelse af Lise Søelund


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner
Digtene i Ord For Ord Mod Lyset er utroligt velskrevne. Birgithe Bjerre Holse leger med lyriske formuleringer, og hun skaber ikke kun nye, spændende sætninger, men beskriver på smukkeste vis en tid, som må have været utroligt svær.

Jeg giver derfor Birgithe Bjerre Holse 5 fulde stjerner for en utrolig fuldendt bog, hvor der er tænkt over alle detaljer.
Anmeldelse af Frobbiestories


Jeg kan rigtig godt lide opbygningen af denne digtsamling, for undervejs får vi små beretninger, som både fortæller lidt kontekst for digtet, men også de tanker, som netop prægede verdensbilledet da dette blev skrevet. Det giver et samlet hele, som løfter værket over andre digtsamlinger….
Anmeldelse af Henrik Blunck


En digtsamling der skiller sig ud på en positiv måde og som efterlader et indtryk hos læseren, så man også føler man har fået noget med sig videre.
Anmeldelse af Hverdagens baggård


Birgithe Bjerre Holse tager læseren i hånden og fører med stor ærlighed an på rejsen ned i sit sinds dybeste mørke og op imod lyset.
Jeg er vild med format, forside og layout. Bogen er, som forsiden, printet hvidt på sort, og det giver en sammenhængskraft og dybde til bogens indhold, som er en styrke i sig selv.
Hun viser mere end fortæller, hvordan det føltes at havne i depressionens desperate mørke, og uanset om man har været der eller ej, er det svært ikke at lade sig rive med og blive lidt klogere både på sig selv og sine omgivelser.
Anmeldelse af Mit eget bibliotek

Scroll to Top