Forfatter

Birgithe Bjerre Holse

Debutere i 2019 med selvbiografien “Ord for ord mod lyset.” (læs mere om bogen under Ordenes Forlag)
Jeg begyndte at skrive allerede som 10-11 år på min fars elektriske skrivemaskine, som den dag i dag står på min hylde, som et minde om hvor det hele startede.
Jeg har gentagende gange deltaget i skrivekursuser og brugt mange timer på at lade fantasien føre min pen henover papiret. Kærligheden til ordene har altid fyldt meget. I en alder af 33 år fandt jeg ud af at jeg var ordblind, da jeg startede på en videregående uddannelse og kæmpede med at følge med i pensum. Det var lidt en aha oplevelse, der forklarede mange ting, men samtidig også lidt en mavepuster i starten af et nyt studie. Men da jeg fandt ud af hjælpemidlerne, man kan få som studerende, hjalp det mig rigtig meget i mit studie og det blev nemmere at spørge om hjælp til at få korrektur på plads i min første bog.
Som person er jeg et meget kreativt menneske og har altid været det. Jeg stræber efter at få min kreative virksomhed op og stå med alle de kreative sider der er i mig, så jeg kan få en fleksibel hverdag, hvor der er plads til de mén, som depressionen har sat i mit sind. Det vil sige at der skal være plads til en nedtur og til at gå en tur og til at skifte kreativ platform, hvis jeg lige pludselig hellere vil lave kort eller male en periode. Jeg tror på at jeg er ved at skabe det der er det rette for mig i mit liv. Jeg drømmer om at inspirer flere i det kreative rum samt i selvudvikling ved at finde deres ressourcer inde i dem selv. Vi er alle unikke og vi skal stå ved dem vi er. Ingen er som dig og ingen er som mig.

Scroll to Top