Birgithe Holse

Psykomotorisk terapeut, forfatter og foredragsholder

Krop, kost og bevidsthed

Workshop lørdag den 23. september kl. 10 – 15 

FOF og Tøjhusparken

 

For dig, som ønsker at arbejde med vægttab på en anden måde.

Med fokus på sansning, nydelse & blid bevægelse.

Mærk kroppen og bliv bevidst om, hvorfor du putter mad i munden, som ikke altid gavner dig. Hvilke mønstre har du med dig? Hvad skal der til for at skabe nye gode vaner?

Ved hjælp af blide øvelser med en mindful tilgang guides du til større kropsbevidsthed med fokus på din vægt og mad. Vi skifter mellem blid bevægelse, afspænding, refleksion og oplæg med undervisning i sundhedshjulet, vaneændring mm.

Undervisningen vil foregå indenfor fra kl. 10 – 13, efter frokost går vi udenfor indtil kl. 15.00

 

Medbring:

Frokost og drikkevarer.

Yogamåtte, som må bruges udenfor samt evt. et tæppe.

Tøj og sko efter vejret, som kan bruges udenfor.

Der serveres sunde snacks, kaffe & te om eftermiddagen.

Pris: kommer

Tilmelding kommer

 

Undervisere:

Birgithe Holse: Psykomotorisk terapeut, forfatter og foredragsholder

Pia Værum: Psykomotorisk terapeut, coach & kostvejleder

 

Mindfulness i naturen

Kender du det med at have mange bolde i luften og have svært ved at finde ro i din hverdag? Så kom med ud i naturen og vær med på denne workshop i Mindfulness.

Naturen kalder på vores nærvær og fordybelse, og med fokus på dig og din krop guides du til et bevidst og kærligt nærvær.

Vi sætter farten helt ned og skaber et rum med tid og ro til fordybelse. Jeg guider dig blidt igennem rolig bevægelse af kroppen og mindfulness-øvelser med fokus på at mærke, lytte og handle på de signaler kroppen giver dig. En bevidsthed du kan tage med videre i hverdagen, så du kan skabe pauser for dig og din krop, sætte farten ned og få mere ro.

Du kan glæde dig til at ligge under trætoppene og efterårshimlen, når vi afslutter med en afspænding.

Alle kan være med, du behøver ikke at have arbejdet med mindfulness før.

 

Intro aften (FOF)

Dato: 25. oktober 2022 i Randers fra 16.30-18.00. 

 

Hold start (FOF)

Dato 1. november 2022 i Randers kl. 16.30-18.00. Holdet løber over 6 gange.

 

Mødested: P-pladsen bag Kongens Ege på Gammel Hadsundvej 2. Medbring et liggeunderlag, pandelampe samt varmt tøj efter vejret.

Workshop og hold afholdes i samarbejde med FOF Randers og du skal derfor tilmelde dig hos dem ved at trykke her.

STÅ STÆRKERE I LIVET - som curvey kvinde

Dette hold er for voksne kvinder, der har ekstra kilo på kroppen, er overvægtig, curvey, plus size eller buttede eller hvad du selv kalder det.

På dette hold er der fokus på dig, tryghed og sætte tempoet helt ned. Vi arbejder med at finde og styrke dine ressourcer igennem kropslige øvelser.

Du får:

 • Et trygt rum at bevæge dig i, både alene og i fællesskab med andre ligesindede kvinder, der ligesom du ønsker at stå stærkere i livet
 • Et roligt tempo, hvor alle kan være med og hvor der er tid til være og lære.
 • Redskaber til at stå stærkere og kunne finde ro både psykisk, fysisk og i sociale relationer
 • Redskaber til at finde ro og lande i din krop igen, når alt går for stærkt eller bliver for meget i hverdagen og i krævende situationer.
 • Redskaber til at bliver mere bevidst om kroppens sansninger, styrke din jordforbindelse, at du kan afgrænse dig fra andre og finde ind til din kerne.
 • En undervisning der tager udgangspunkt i hvor du og din krop er med de ressourcer du har til rådighed

Der er fokus på at skabe et trygt rum, hvor du kan finde ro og arbejde med dig selv både individuel og sammen med andre.

Undervisningen tager udgangspunktet i der hvor du og din krop er med de ressourcer du har til rådighed og der arbejdes med bl.a. kropslige øvelser, refleksion, afspænding og visualisering.

Tag noget behageligt tøj på du kan bevæge dig frit i og kom og vær med – lige så dejlig curvey som du er. For nu er det tid til at stå stærkere i livet som den du er.

Forudsætningskrav: Du har ekstra kilo på kroppen og at du kan komme ned på gulvet og op igen

Tidligere deltagere har sagt:

God inspiration til hvordan jeg kan skabe ro for mig selv, og hvordan jeg kan lande i mig selv igen, når alt andet bliver for meget.”– Kvinde 37 år

Konkrete redskaber til at finde ro, mærke, lytte, reagere på sansninger. Lyst til mere.” (…) ”Grounding, kerne og visualisering/kropsscanning. De gir ro, og fokus på kroppen. Positiv føling med kroppens trivsel.” – Kvinde 33 år

HOLDET i 2022

 

 

Ø  Tid: Torsdag fra kl. 17.00 – 17.55 – Holdet kører over 10 gange med start d. 6. januar til og med d. 17. marts ( minus 17. februar = Vinterferie)

Ø  Deltagere: Kvinder i alderen 20 – 65 år

Ø  Antal deltagere: 6 – 14 deltagere

Ø  Forudsætningskrav: Du er curvey, har lyst til at bevæge og udvikle dig samt at du kan komme ned på gulvet og op igen.

Ø  Sted: Midt i Randers – Adressen oplyses ved tilmelding – Der er omklædningsrum

Ø  Pris: 1250 kr. for alle 10 gange (intropris) – Det er muligt at betale over 2 gange ved nærmere aftale. Du kan også ønske dig et gavekort i                                         

              julegave. Dem der skal købe gavekortet skal sende en mail til mig på tidtildigogdinkrop@gmail.com, så finder vi ud af det. 🎁

       Ved tilmelding og betaling inden d. 5/1 – 2022, må du tage din veninde med eller en anden skøn curvey kvinde med den 1.gang (d.6. januar) gratis. Ønsker                    

          kvinden efterfølgende at fortsætte på holdet, vurderes det om der er plads. Hvis der er plads, kan hun fortsætte hvis hun indbetaler 1250 kr. senest d. 12. januar. 

       * Ved tilmelding og betaling inden d. 31/12 – 2021, får du yderligere 30 min walk and talk med mig i perioden, hvor holdforløbet afholdes. Her kan vi gå i dybden                                                                med lige det du har brug for at tale om (Værdi 375 kr). 

Ø  Underviser: Birgithe Holse – Psykomotorisk terapeut

Ø  Tilmelding til mig på: tidtildigogdinkrop@gmail.com  – Skriv “Stå stærkere i livet – som curvey kvinde” i emnefeltet. Send mig dit fulde navn, 

Ø  Tilmeldingsfrist: D. 5. januar 2022


MINDFUL BEVÆGELSE I NATUREN - for curvey kvinder (kommende hold)

Dette hold er for voksne kvinder, der har ekstra kilo på kroppen, er overvægtig, curvey, plus size eller buttede eller hvad du selv kalder det.

På dette hold handler det om at vi bevæger os og ikke om hvor langt vi gå eller hvor hurtigt. 

Du får:

 • Et trygt rum at bevæge dig i, både alene og i fællesskab med andre ligesindede kvinder, der ligesom du ønsker at bevæge sig i naturen.
 • Et roligt tempo, hvor alle kan være med og hvor der er tid til være og lære.
 • Redskaber til at bliver mere bevidst om kroppens sansninger og bruge dem til at skabe nærvær.
 • Redskaber til at finde ro og lande i din krop igen, når alt går for stærkt eller bliver for meget i hverdagen og i krævende situationer.
 • En undervisning der tager udgangspunkt i hvor du og din krop er med de ressourcer du har til rådighed

Vi bevæger os i naturen med fokus på at finde ro, mærke vores egen krop, bruge vores sanser og reflektere over forskellige temaer, både individuel, i par og sammen som gruppe.

Temaer som f.eks kontakten med understøttelsesfladen, motivation, fokus, nærvær og mange andre temaer.  

Her bliver du en del af et hold med andre skønne kvinder, der ligesom dig har ekstra kilo på kroppen og har et ønske om at bevæge sig mere og sammen med andre. 

Der er fokus på tryghed, refleksion og ro.

Undervisningen tager udgangspunktet i der hvor du og din krop er med de ressourcer du har til rådighed. 

Tag noget behageligt tøj på du kan bevæge dig frit i og kom og vær med. For nu er det tid til mindful bevægelse i naturen.

Så kom ligeså dejlig curvey som du er. 

Forudsætningskrav: Du har ekstra kilo på kroppen og har lyst til at bevæge dig i naturen i alt slags vejr.

*Ønsker du at modtage en mail, når tilmeldingen til dette hold åbner i 2022, så send en mail til tidtildigogdinkrop@gmail.com med “Mindful bevægelse i naturen – for curvey kvinder” i emnefeltet.


MINDFULNESS OG RO I NATUREN - for alle voksne (Kommende hold)

Dette hold er for alle voksne, der ønsker at sætte tempoet ned og komme i kontakt med sig selv og nærværet. 

På dette hold mødes vi ude i naturen, som kalder på vores nærvær og det er derfor et oplagt sted at arbejde med mindfulness, nærvær og ro.

Naturen er vores samarbejdspartner til at arbejde og skabe ro og nærvær i hele dig i en fællesskabsramme med andre, der ligesom du ønsker mere nærvær og ro i hverdagen.

Vi lader skoven åbne vores sanser i mens vi bevæger os mellem skovens træer. Du guides i at give dig hen til naturens farver, dufte og mærke hvad det skaber i dig undervejs.

Undervisningen foregår på hold, hvor der både arbejdes individuelt, parvis og som hel gruppe. Du introduceres til  forskellige kropslige øvelser med fokus på træning af opmærksomheden.

Stilhed og ro til fordybelse er en stor del af dette hold, hvor du får tid til at mærke hvad du oplever i dig og din krop.

Så kom ligeså dejlig som du er.

Forudsætningskrav: Du har lyst til at bevæge dig i sammen med andre i naturen i alt slags vejr.

*Ønsker du at modtage en mail, når tilmeldingen til dette hold åbner i 2022, så send en mail til tidtildigogdinkrop@gmail.com med “Mindfulness og ro i naturen – for alle voksne” i emnefeltet.