Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Enkeltmandsvirksomheden

Birgithe Holse
Pontoppidansgade 10, 3.th
8900 Randers C
CVR-nr. 39588552
Telefon: 40736449
Mail: kontakt@birgitheholse.dk

 

 

Handelsbetingelser
Denne side beskriver Birgithe Holse betalings- og handelsbetingelser.
Ved at acceptere disse handelsbetingelser tilkendegiver du at du har læst og forstået betingelserne for at handle hos Birgithe Holse.
Birgithe Holse forbeholder mig retten til løbende at opdatere disse betingelser og det er derfor vigtigt, at du holder dig opdateret løbende om betingelser på min hjemmeside.

Rettigheder
Alle rettigheder til materialer, workshops, behandlinger, kurser, undervisning, digitale produkter tilhører Birgithe Holse. Ved køb opnås licens/brugsret til at bruge det købte produkt, som det er angivet under det pågældende produkt. Dit digitale produkt er personligt, og det er derfor ikke tilladt at udlåne, videresende, sælge, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af mine online og fysiske produkter, downloadede produkter, livehold, undervisning, workshop og kurser.
Dette gælder både private som offentlige personer og virksomheder og sundhedssystemer, som køber ydelser eller produkter hos Birgithe Holse.

Birgithe Holse forbeholder sig ret til at kunne anvende virksomhedsnavne som referencer til listen over virksomheder, hun har hjulpet.

Priser
Alle beløb er i danske kroner (DKK).
Prisen for psykomotorisk behandlinger, undervisning og afspændingsmassage er uden moms. Prisen for fysiske varer (der sælges i klinikken), workshop og konsulent arbejde for virksomheder er med moms. Prisen på hjemmesiden er medregnet moms, hvis dette er pålagt ydelsen eller produktet.
Ønskes et tilbud til evt. virksomheder uden moms, bedes disse henvende sig på mail til Birgithe Holse.
Jeg forbeholder mig retten til at ændre priserne fra dag til dag uden forudgående samtykke og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betaling
Birgithe Holse modtager betaling med mobilepay, EasyMe betalingsgateway eller via bankoverførsel til kontoen, som er oplyst på fakturaen. Kontantbetaling ved personligt fremmøde i forbindelse med aftale er også muligt, hvis der gives lige penge.
Der tages forbehold for prisfejl.
Behandlinger i klinikken betales ved booking eller i forbindelse med fremmøde i klinikken.
Betalingsbetingelser er som udgangspunkt 10 dage netto fra fakturadato, medmindre det er betaling til et arrangement, workshop, hold, undervisning eller kurser, da skal betalingen ske senest 2 dage før starten på arrangementet, workshoppen, holdet, undervisningen eller kursuset.

Manglende betaling
Ved manglende betaling fra private, pålægges renter pr. påbegyndt måned, samt et rykkergebyr på kr. 100,00 kr. pr. rykker. Der sendes maximal to rykker, hvor efter der sendes et inkassovarsel med et gebyr på 100 kr. Hvis denne ikke betales inden 10 dage, overgår sagen til inkasso.
Ved manglende betaling fra virksomheder(B2B), pålægges der oveni rykkergebyret på 100 kr. et EU – kompensationsbeløb på 310 kr.

Booking
Når du afgiver en ordre på hjemmesiden, garanterer du, at du er over 18 år og er i juridisk stand til at indgå bindende aftaler.
Hvilke oplysninger du skal opgive ved booking, hvilke der opbevares, hvordan, hvor længe, mm., kan du læse mere om i privatlivspolitik på hjemmesiden www.birgitheholse.dk under politikker.

Levering
Birgithe Holse afholder introsamtaler, behandlinger, undervisning, foredrag, kursuser, workshops, forløb og arrangementer alle ugens dage, med indgået ordre før afholdelse.
Der er personligt fremmøde ved alle behandlinger, undervisning, foredrag, kursuser, workshops, forløb og arrangementer, medmindre
Der er personligt fremmøde til alle behandlinger, kursuser, hold, workshops, forløb og arrangementer, medmindre disse er angivet som digitale/online under det pågældende produkt som f.eks. en lydfil, online kursus eller abonnement til online univers, så leveres produktet online.
Det er vigtigt, at der er gode forhold under behandlinger med personlige fremmøde i klinikken, for både modtageren og for behandleren skyld. Derfor skal følgende være overholdt:
      • Modtageren af behandlingen skal have været i bad den samme dag som behandlingen er.
      • Er modtageren ikke selv i stand til at komme op ad trapperne eller op på briksen, skal der være en værge til stede under behandlingen
      • Har modtageren et psykisk handicap, skal der være en værge til stedet under behandlingen.
      • Hvis der ikke er betalt på forhånd og modtageren/klienten ikke er i stand til at betale selv, skal der være en værge med til at klare afregningen.
Hvis der ikke leves op til disse forhold, forbeholder Birgithe Holse retten til ikke at udføre behandlingen og opkræve fuldt honorar for deres tid.

Betingelser
Din tilmelding er personlig og bindende til introsamtaler, behandlinger, undervisning, foredrag, kursuser, workshops, forløb, arrangementer, mm.

Online produkter og forløb
Ved onlineprodukter- og forløb er tilmelding og køb bindende og der er ingen fortrydelsesret efter købet er gennemført.

Gratis webinar, e-bøger og filer
Når du via din e-mail adresse tilmelder dig et gratis webinar eller downloader en gratis e-bog eller fil fra Birgithe Holse, tilmeldes du samtidig Birgithe Holses nyhedsbrev.
Din e-mail vil blive brugt til at sende nyhedsbreve til dig med tilbud og informationer om ydelser, produkter og arrangementer mm. samt andet relevant for din sundhed.
Du kan til afmelde dig nyhedsbrevet til en hver tid ved at klikke i linket i bunden af nyhedsbrevet. Hvis du oplever problemer med linket, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@birgitheholse.dk.

Aflysning eller ombooking
Ved aflysning eller ombookning af fysiske behandling og undervisning i klinikken gælder følgende:
Aflysningen eller ombookning af din tid skal ske seneste 24 timer før din aftalte tid begynder, da jeg skal bruge ressourcer og tid på at få booket en anden ind i det aflyste tidsrum.
Ved senere aflysning end 24 timer før din tid opkræves 50 % af prisen af den aftalte behandlingspris. Ved udeblivelse opkræves 100% af prisen for den aftalte behandling, fordi min tid er reserveret til dig. Ved for sen aflysning overføres beløbet via mobilepay til 428424 senest 24 timer efter aflysningstidspunktet. Ved udeblivelse overføres beløbet via mobilepay til 428424 senest 24 timer efter det aftalte behandlingstidspunkt. Læs mere om aflysningspolitik her: Aflysning eller ombooking

Har du købt klippekort kan du vælge mellem at betale 50% af prisen af den aftalte behandlingspris eller bruge et klip. 

Du bedes altid sende en sms til mig på 40736449 med dit fulde navn, behandlingsnavn, dato, tid og om du ønsker at aflyse eller flytte din aftale.
Aflysning i forbindelse med afholdelse af fysiske hold, workshop eller arrangement, skal ske senest 7 dage før afholdelse: Ved senere aflysning grundet sygdom eller anden forhindring opkræves 100% af prisen og der gives dermed ikke refusion. Du er dog velkommen til at overdrage din plads til en anden. Sker dette skal du informere mig om dette, så relevante informationer kan indhentes.
Birgithe Holse forbeholder sig retten til at aflyse eller flytte hold, workshop eller arrangement ved f.eks. for lavt deltagerantal.

Fortrydelse – og returret
Ved varer købt i klinikken, såsom bøger, produkter, behandlinger, forløb, hold, klippekort, mv. er der ingen returret på.
Ved varer købt i webshoppen er der 14 dages fuld returret på. Perioden gælder fra den dag du modtager ordrebekræftelsen. Ved returnering skal varen være ubrugt og uskadet. Hvis varen er skadet, taget i brug eller ikke i ubrudt original emballage frafalder returretten. Køberen betaler selv for returnering af varen herunder returfragten. Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet og du skal gøre mig tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Fortrydelse- og returretten frafalder ved køb af bøger med signering i, da dette ses som specialfremstillet til dig og at denne varer betegnes som at være taget i brug. Bøger skrevet af forfatteren Birgithe Bjerre Holse sælges både i klinikken og online og signering kan aftales.
Hvis behandlinger, undervisning, foredrag, kursuser, workshops, forløb og arrangementer er taget i brug, bortfalder fortrydelsesretten.
Henvendelser ang. overstående skal rettes på mail til Birgithe Holse. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Forbehold og trykfejl
Birgithe Holse tager forbehold for eventuelle ændringer i pris, aflysninger, sted, tid, sted, trykfejl, indhold og force majeure. Det kan f.eks. være hvis der er for få tilmeldte eller der underviseren er nødt til at aflyse grundet f.eks. sygdom. Jeg hæfter ikke for eventuelle direkte eller indirekte tab, der måtte være som følge af aflysning.
Birgithe Holse forbeholder sig retten til at ændre og opdatere betingelser og regler, som gælder virksomheden og hjemmesiden www.birgitheholse.dk og det er derfor vigtigt at du holder dig opdateret om mine betingelser på hjemmesiden.
Ved tryk- eller prisfejl, forbeholder jeg mig retten til at annullere aftalen. Du vil altid blive kontaktet hurtigst muligt, hvis der opstår fejl på i min webshop.

Fortrolighedspolitik
Birgithe Holse behandler dine personoplysninger med respekt og med det formål at kunne levere ydelsen eller produktet til dig og al henvendelse omkring dit køb. Jeg vil ikke sælge dine personoplysninger. Birgithe Holse anvender EasyMe som udbyder til booking, betalingsgateway og klientsystem. Derudover har jeg aftaler med alle mine samarbejdspartner der er med til at få virksomheden til at fungere optimal, såsom bogholder, regnskabsprogrammer osv. Behandlingen sker efter reglerne, som er beskrevet i persondatapolitik for Birgithe Holse. Der kan du læse om hvordan dine persondata behandles, hvornår de slettes og hvilke rettigheder du har under politikker på hjemmesiden.
Det er vigtigt, at du holder dig opdateret løbende om betingelser på min hjemmeside, da jeg forbeholder mig retten til løbende at opdatere disse.

Reklamationsret ved returnering
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationen gælder dog ikke flytning af behandlinger, undervisning, foredrag, kursuser, workshops, forløb og arrangementer, lokation, forplejning eller vores valg/skift af dagens underviser. Ligeledes gælder reklamationsretten ikke hvis fejlen eller manglen skyldes uagtsomhed og dermed er selvforskyldt af kunden/klienten.
Alle reklamationer skal rettes skriftlig på mail til Birgithe Holse, hvor det tydeligt skal fremgå, at du ønsker at benytte dig af din reklamationsret samt hvad denne handler om.
Ved reklamation af varer køb i klinikken, aftales returnering af varer fysisk i klinikken. Ved forsendelse af varen betaler kunden/klienten for returnering af varen herunder returfragten.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så jeg kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage på mail til Birgithe Holse.

Indsigelser og klager skal rettes til:
Birgithe Holse
Pontoppidansgade 10, 3.th
8900 Randers C
Telefon: 40736449
Mail: kontakt@birgitheholse.dk

Overstående beskriver Birgithe Holse betalings- og handelsbetingelser.
Ved at acceptere disse handelsbetingelser tilkendegiver du at du har læst og forstået betingelserne for at handle hos Birgithe Holse.
Birgithe Holse forbeholder mig retten til løbende at opdatere disse betingelser og det er derfor vigtigt, at du holder dig opdateret løbende om betingelser på min hjemmeside

 

Scroll to Top