TERAPI OG BEHANDLING

Psykomotorisk terapi og behandling

Jeg hjælper dig, som har et belastet nervesystem gennem psykomotorisk terapi, manuel afspændingsbehandling og øvelser.

Med psykomotorisk terapi og behandling kan stress, angst, uro, spændinger og smerter i krop og sind forebygges og behandles.

I den psykomotoriske kropsterapi arbejdes der med dig som et helt menneske, både fysisk, psykisk og socialt. Her inddrages indledende eller opfølgende samtale, tilrettelæggelse af kroppen, nænsom manuel behandling med forskellige greb, blide tryk, tyngdestræk af muskler og led og evt. øvelser til brug i hverdagen. Dette sker med fokus på at imødekomme spændingsbalancen i din krop.

I behandlingen arbejdes der også med at sætte ord på dine kropslige sansninger og fornemmelser, for at kunne udvikle en bevidstgørelse af din krop, når den sender dig signaler. Ved at blive bevidst om disse signaler og sætte ord på dem, kan vi samarbejde omkring at finde de rette redskaber til lige netop dig, så du kan håndtere disse signaler i hverdagen.

Oplever du:

  • Uro
  • Spændinger
  • Smerter
  • Søvnproblemer
  • Hovedpine
  • Føler dig stresset eller ængstelig

Det er kroppens måde at fortælle dig, at der er ubalance i din krop og at dit nervesystem er blevet aktiveret af noget. Som detektiver undersøger vi sammen, hvad det er du mærker og hvad det er der har sat gang i din krops alarmberedskab. Vi arbejder med at skabe ro og finde redskaber du kan anvende til at det både her og nu og forebyggende fremadrettet.

Behandlingen foregår oftest over et forløb, hvor der arbejdes med at integrere redskaberne til at skabe ro i nervesystemet i din hverdag.

Behandlingen foregår fuldt påklædt i behageligt tøj, der ikke strammer.

I din første session taler vi sammen om grunden til du henvender dig og finder ud af sammen hvad vi skal arbejde med i de fremtidige sessioner. Derfor er der afsat 75 min til den første session. Efterfølgende kan du vælge mellem om sessionerne skal vare 60 min eller 90 min og du har mulighed for at købe klippekort, så du spare nogle penge pr. session og samtidig giver du dig selv en gave med ro omkring at du er i forløb med det du vil arbejde med. Læs mere om priser her.

Er du blevet nysgerrig på, om et psykomotorisk behandlingsforløb kan hjælpe dig, kan du bestille en gratis introsamtale her.

Scroll to Top